Ревнощ -10

Хохол Хохотович
Якби стало все на місце -
З голови на ноги -
Ввечері зійшов би місяць
А сонце навздогін.

Якби все було, як досі,
Ну, а ти зі мною...
Восени була би осінь,
А весна весною.

Все віддав би, щоб на кухні
Яєшня шкварчала,
Ну, а ти, набравши в кухіль,
Молоком вгощала.

Та нема тебе, як пустка
Квартира лишилась.
Пю горілку без закуски,
Щоб душа ожила.

Все було в нас як годиться -
І хата й худоба.
То чого тобі дівиця
Стала до вподоби.

Ти хазяйка, я хазяїн,
І живем поштиво.
То чого тобі навзаєм
Спільний рай спротивив.