Пробач, р1дна, земле..

Татьяна Легкоступ
Рідна земле моя, Україно!
Як же ми тобі завинили,
Що на шию твою посадили,
Тих  хто гнобить тебе, Україно!
Тих  хто діток твоїх оббирає,
Хто продати тебе  обіцяє,
Поступово  народ твій вбиває!
Душать цінами, хліб відбирають!
Плачуть діти твої, Україно,
Плачуть гірко, собі докоряють,
Що  хотіли вони до Европи,
Опинились  в Европіній попі!
Ти пробачь нам, рідненька,
За скруту,  мабуть,випити
Треба отруту,
Щоб не бачити більше ганьби,
Не носити  жебрацькій суми!!!