Добър вечер

Росен Русев
ДОБЪР ВЕЧЕР
Автор: Р. Русев               

Добър вечер небе,
в шепа букви събрало
звезди и луни, и планети.
Земя, населена с обич,
светове в звук от
отминало бъдеще,
памет събрана в две длани,
сърца сами в празни стаи
и цветя в памет на капките
дъжд отмил минали рани.
Любов, останала в старите
снимки и спомени,
а след тях живи наследници
които се сещат за нас
само при нужда.

Добър вечер живот.
Обич,
само ти ми остана...