Ём ир ши и

Рахим Карим
Таш;арида ём;ир ё;япти,
;аво кўзгу каби мусаффо.
Осмон гўё ;ўши; айтяпти,
О;англари сув каби шаффоф.

Чол;уларда янграйди куйи,
Юрагингга я;индир сўзи.
Тунда фалак ;илар ;иргойи,
Бастакори - Олло;нинг Ўзи!

На;ороти дилни этар ром,
Фаришталар бўлган каби жўр.
Куйдан ру;инг олади ором,
Пианино чалгандай базўр.

Осмон куйлар бамисли ;ўши;,
Бирга куйлар юрагинг жўшиб.
Вужудингга ;аяжон ;ўшиб,
Чанг чалади ём;ирлар шошиб.

Бахт торини чертади ём;ир,
Му;аббатдан энтикар ба;ир.
;илпирайди ноталар ;арир,
Ём;ир ;ижжак чалади мо;ир.

;ўши; айтар ём;ир хонанда,
Кўк са;нида ўзи созанда.
;ўши; янграр жонли ижрода,
Шў; тарона йў;дир дунёда.

Таш;арида ём;ир ё;япти,
;аво кўзгу каби мусаффо.
Осмон гўё ;ўши; айтяпти,
О;англари сув каби шаффоф.