Роберт Фрост

Максим Троянович
Але ніяк не жадалася - ад зорак -
У гэты чорны правал вялікі,
Калі б нават паклікалі: "Увайдзі!" -
Але ніхто не паклікаў.

   Перевёл Максим Троянович

Роберт Фрост

But no, I was out for stars;
I would not come in.
I meant not even if asked;
And I hadn't been.
(«Comein».)