Iнша

Не Реальна
Отак візьму і буду інша,
Зітру слова із протиріч,
Як розквітає п'янка вишня -
Всього лише за одну ніч.

Зробивши крок на вищий ярус,
Доклавши максимум зусиль
На 180-ий градус
Я розвернусь й позначу ціль.

Важливу ціль, чомусь забуту,
Чи то у поспіху мені
Здавалося, дощем розмиту,
Осілу на самому дні.

Але тепер - згадати контур,
Задати нові кольори,
Знайти основу, збити корпус -
І вийде краще, ніж колись.

Однакові і різні люди,
І все ще та сама Земля:
Усе, що є - було і буде,
Міняюся всього лиш я.