Тоска по сестре

Сабира Омарова
Мурад,Аллагь, фас акъуфи чин вархал.
Алчархьайгьан ахиратил яраб хьин,
К1ести чин чес хъагвас ваш ахтияр тин.
Гъурбат хьунде чичин , дард ахе жанди.

Биц1игуна вакий зе умуд киеф,
Вунийхи зус биц1игуна далда хьеф.
Аъян ухь вас гьали вакъ зе ул хъаеф.
Вархал хьунде чичин дард ахе жанди.

Эмкикес вун агуна зун кет1ая
Хабарсузди вакъас негъвар лабяя.
Хъадагваф х1уьй валлагь зе ирк1 аъшая.
Гъаркьа хьунде чичин дард ахе жанди

Мугъуйс гъун на атасигьан к1игуна,
Зе рагьуни яраб вун аъашасигьан.
Хьин хьекъ ул хъумий яраб дуейлас бясигьан.
Даим гъамлу хьу чичин дард ахи жанди.

Ирк1 исал акъас хъайини ч1умме ц1ул,
Зе хияли кьат акъая Каспи - гьул.
Бяй дурукъаф хьуни хи Къиргъиздин чул.
Ирк1 дарих хьу чичин дард ахе жанди.

    12.12.2000г. Дружба