Вишень намисто

Не Реальна
Так швидко літечко прийшло,
Чи ненароком, чи навмисне,
Духмяно квітами цвіло,
І одягло вишень намисто.

Так літньо пахнуть чебреці,
Стрибає з шибки сонця зайчик,
І залишає на щоці
Своєї усмішки окрайчик.

У жменьку ягід наберу
І зсиплю в баночку прогріту -
В морозну пору зимову
Згадаю спілий запах літа.


(Фото автора.)