Size Does Matter!

Сергий Дубенко
SITTIN' IN A LIMO,
TRICKY JUMPIN' ON THE MOON,
FEELIN' LIKE A MOVIE STAR -
YOU RICH AS TYCOON,
DIGGIN' ANY HOLE,
PLAYIN' ANY ROLE -

SIZE DOES MATTER!

KICKIN'  ANY ASS,
HARDLY DRINKING SOME BOOZE,
MAKIN' ANY MESS
FEELIN' BEEN ABUSED,
FUCKIN' EVERY WHORE,
WINNIN' EVERY WAR -

SIZE DOES MATTER!

Refrain:

SIZE DOES MATTER -
NO MATTER WHAT YOU DO!
SIZE DOES MATTER -
THAT'S WHY YOUR DREAMS COME TRUE!
SIZE DOES MATTER, MEN!
YES! SIZE DOES MATTER!
(repeat)

CLIMBIN' ANY MOUNTAIN,
DIVIN' DEEP DOWN THE SEA,
FEELIN' LIKE A JUMBO
OR A BIRD ON A TREE,
FIGHTIN' FOR YOUR RIGHTS,
LIGHTIN' UP THE LIGHTS -

SIZE DOES MATTER!

PRAYIN' IN A CHURCH,
OR HARDLY PLAYIN' ROCK-N-ROLL,
ROBBERRIN' NATIONAL TRUST -
OUT LAW & CONTROL,
MAKIN' EVERY MOVE,
FEELIN' LINE DOES GROOVE -

SIZE DOES MATTER!

Refrain:
SIZE DOES MATTER -
NO MATTER WHAT YOU DO!
SIZE DOES MATTER.....
.....................

23.06.2018 p.
г. Киев