Експромти

Валентин Брилев
    Любов
Тихенько вітер гілки колихає.
На небі місяць,жовтий мов лімон.
Дівчина пісню про любов співає.
І серце хлопця забира в полон.
Любов безсмертна на землі панує.
Жила,живе и буде навіки.
Любовью землю грішную врятують.
Жінкі кохані та чоловіки.

            Ніч
Сонце за обрій тихенько сідає.
Вітер втомившись  під липою спить.
Десь соловейко коханим співає.
День відліта,залишилась лишь мить,
Ніч ніби птаха крила розкриє.
ЗірОк діаманти розсипе для нас.
Місяц молодик з зірками пограє,
Та собере їх в призначений час.