Надiя, Вiра та Любов

Дмитрий Радченко
Надія, віра та любов-
Вони завжди з тобою поруч,
Присутність їх відчуєш знову
Якщо тобі не все одно.

Запам'ятай – твій шлях важкий
Вони розділять і не зрадять,
І подарують тобі радість,
Але якщо бажаєш ти

 24.06.2018