Бавки погоди

Поэт Закарпатья Василий Галас
У нас у червні
буяла спека.
Втім – для погоди
смішне безпека…
Пів літа літо
в Карпатах жило –
а потім хуга,
і засніжило…
Бува такі он
метаморфози –
коли у білім
зелені лози,
й температура -
овва - глузує.
І біс погоду
не спрогнозує…

Червень 2018