Семён Цванг. О, юные годы! Рус. Бел

Максим Троянович
Всего  только рюмка «Кеглевича»,
И всё показалось заманчивым…
Идут сексуальные девочки,
А вслед  сексуальные мальчики.
 
Красивые, юные, стройные,
Энергией жизни  накачены
И в завтрашний день  устремлённые,
Счастливые девочки, мальчики.
 
 И глядя на них, улыбнулся я
 Но мысли  нахлынули  мрачные –
 О  годы  израненной юности,
 На что же вы были потрачены?


ЮНАЧЫЯ ГАДЫ!
               
Усяго чарка "Кеглевіча",  ўчынкі?
Усё здавалася мне спакуслівым…
Вакол сэксуальныя  дзяўчынкі,
А следам  сэксуальныя хлопцы бязвусыя.
 
Прыгожыя, па-хлапецку, адукаваныя,
Энергіяй жыцця заахвочаны,
У дзень заўтрашні  накіраваныя,
Шчаслівыя дзяўчынкі і хлопчыкі.
 
 Гледзячы на іх, усміхнуцца б мне,
 Але думкі змрочныя  нахлынулі -
 Пра  юнацкасць, зраненую ў вайне,
 Гады  патрачаны, а што яны пакінулі?

     Перевёл Максим Троянович