Досить убивати!

Огонёк Донбасса
Думаючі люди! Щирі Українці!
Як то ж воно сталось? Будем поодинці?

Ми були братами,разом бідували.
Що зробили з вами? Як зачарували?

Ти за незалежність? Схаменися,брате!
Чи не сповна розум. Мізків не багато.

Тож не бачать очі-твої президенти
їздять за кордони,клянчать дівіденти.

Кланяються в ноги,у губи цілують,
продають небогу, Вкраїной торгують.

Не знають прокляті як її продати,
та за неї бідну яку ціну взяти.

А самі жирують і грошей багато,
скрізь поза кордонах у кожного хата.

Яка незалежність?Де ти її бачив?
Чи осліп від грошей? Тож очі не бачать.

За що небагатих берете на вила?
Руйнуїте хати,кладете в могили.

За цю незалежність,від сестри Росії,
вбиваєте діток...Повернись Мессіє!

Прокидайся,брате!Гріха й так багато.
Вернись до оселі! Досить убивати!