духес

Валерий Карев
читаль
щикам
пи^сал
ь|щики
подсов
ы|вают
оп|усы
погряз
зли чь
и~в и
з|яще
с|тве
бесч
исле
н:ные
образы
духовное
питание из
всех наиваж
нейшее съед
им да..госпо
дами на неб
взой(дём н
авер)шие