Любов 3

Дмитрий Погребняк 555
Моє серце полюбило твою душу
до тебе як к рідної своєї прикіпіло
і без тебе з місця нікуди не зрушу
поки ти щирі почуття мої не зрозуміла...
Моє серце б'ється без тебе в хвилюванні
та без відповіді очікуваної страждає
наших с тобою стосунків з'ясування
я так розумію разом негаразди подолаєм...
Моє серце при погляді на тебе спокійніше
б'ється з упевніностю рівно в такт
дивлячись у твої очі навіть дихаю рівніше
я по справжньому тебе люблю і це-факт...