Касирка Ганна

Марат Школьник
Кімната каси вся така маленька,
Та в ній великий простір для думок,
А ті думки, худенькі чи повненькі,
Якусь таки піймаєш на гачок.

Якусь таки піймаєш і розкрутиш,
Складеш для чоловіка бізнес-план,
Бо якось треба виживати, мусиш,
Ти маєш хист до цього і талан.

Ти добре вмієш рахувати гроші,
І зорі, що палають уночі.
Хай всі роки твої будуть хороші, -
Ми доленьки своєї орачі!

Банк, бухгалтерія і каса, -
Шлях, що проліг крізь сяйво літ.
Ліс Білогрудівський і траса, -
Щоденний твій земний політ!

Оранжерея і найкращі квіти
В твоїй оселі, звісно, справжній рай...
Допомагають у житті радіти, -
Там почуттів найкращих водограй.

Ніколи щоб не зустрічатись з сумом.
Життя людське - це певний відлік літ,
Це підсумок всім звершенням і думам.
Тому, що маємо, завжди радіти слід.

Хай щастя, Ганно, буде із тобою,
Здоров'я і надія і літа.
І зажди хай пишається тобою
Дарована нам кожна мить свята!