На почту электронную...

Кукин Квакин
Я час від часу заглядаю,
Надіюсь все ж, що щось там є,
Дивлюсь на тебе, серце грає,
Колотить душу, болю додає.

Але ця біль не набридає,
Забути все це не дає,
Ти є - цього мені хватає,
Любов натхнення надає.