Обожнююю чудов укра нск л тн ночи

Олег Поляков 2
Обожнююю чудові українскі літні ночи,
Духмяні та п,янкі,як врода дівоча,
Коли пливе яскравий місяць над полями
та ланами,
Дрімають в гніздах лелеки над дахами,
Коли ,немов яскраві перли мерехтять на небі
зорі,
Які бентежать душу українця магієй, хвилюючи
незмінно в радості та горі.