Чарiвна жiнка

Сергей Краснопольський
Чарівна жінка, сяють очі
Зізнаюся, - тебе я хочу
Щиро, сердечно привітати
Щастя, здоров’я побажати
А ще безмежного кохання
Цього святого почуття
Росинка ніжна, зірка рання
На сотню літ, на все життя!
Чарівна жінка, сяють очі
Зізнаюся: – я хочу, хочу,
Засвідчити: – ти Королева!
У ніг щоб мала свого Лева
Щоб кожну мить була кохана
І скрізь, завжди, йому бажана!
16.05.2003р.