Сучасна Галя

Дмитрий Погребняк 555
Не ходить більше Галя по воду
з музикою коромисло одягла на вуха
а у неї йде вода холодна з водопроводу
і шукає собі вона чоловіка-відчайдуху...
Іван птахом за ней не в'ється
він давно втратив свій аккордеон
пісні голосно співає якщо він нап'ється
і за кілометр смердить від нього самогон...
Не ходить більше Галя по воду
вона купила туфлі на підборах
вишиванка підкреслила жіночу вроду
і ходить задоволена в червоних кольорах...
Іван птахом за ней не в'ється
взимку і влітку ходить у чоботях і сорочці
і у нього зуби чорні тому і не сміється
з ранку головне швидше залити очі...
Не ходить більше Галя по воду
на пальцях шикарний манікюр у неї
і від життя відчуває тільки насолоду
і виглядає вона як скарб в музеї...
Іван птахом за ней не в'ється
з півдня спить непробудним сном
і засинає там де він мабудь спотикнеться
і так до вечора лежить прикритий бур'яном...