Гордиев възел

Росен Русев
ГОРДИЕВ ВЪЗЕЛ
Автор: Р. Русев               

Мълчали двама,
много тихо било,
в две души само болка.
Било е любов,
в тишината ;
стоят неизказани тайни.
Думи мълчат
в тебе и мен,
а не трябва...
Защо ли мълчим?
Може би чакаме нещо и двама,
може би крачка една
или меч за
гордиев възел...