Космологiчнi планети

Роксолана Калита
Планета А — я в нiй була.
Планета О — дає тепло.
Планета У — я в нiй живу.
Планета Е — дає тебе.
Планета И — я в нiй на "ти".
Планета I — дає вогнi.
Вогнi, менi, скажи собi,
скажи i їй.
Де наш час лiтає?
Хто нас забуває?
Хто нас пам'ятає?
Ми беремо космос, космос.
Ми живемо в прозi.
Досi.
Хочеться лiрики і нових планет.
Хочеться вiрити, що час — це злет.

07/03/2018