Я вам оставляю

Надежда Рубан
Я вам залишаю.

В неділю раненько, у червні на свято,
В дорогу далеку зібрався наш тато,
Куди це ви тату? Вдосвіта світа,
Покидаєте нас у розквіті літа.

Не треба за мною уже сумувати,
Я вам залишаю ці чудові Карпати,
Я там за межею, від дати до дати,
Я буду на вас, любих споглядати.

Мені вже не треба від вас, діти, докори,
Я вам залишаю всіх гір осокори,
Я там, за межею, чую співи ангельські,
А вам залишаю цимбали гуцульські.

Я вам залишаю мир й любов на остану,
Для вас, за межею, я ангелом стану,
Для мене закінчилась життєва гонитва,
Мені лиш потрібна щира молитва.

Бережіть вашу маму, у любові її грійте,
Живіть собі з богом, радійте і мрійте,
І доки живі, виправляйте помилки,
Я вам залишаю мелодію скрипки.

Автор; Н. П. Рубан.