Не хочу

Татьяна Лисненко
        Не хочу

Покладу свої думи жіночі
На ніч спать в золотім гамаку..,
А ту ніч споминати не хочу,
Неповторну, медово-п»янку…

Білим птахом нехай відлітає
Ночі тої густа бірюза…
Та, як весни, нехай не вертає,
Щоб жіноча не гіркла сльоза.

А та ніч була, справді, красива,
Крила в леті широкі були…
Вистачало наснаги і сили
Для стежин, що до щастя вели.

ВІН посіяв у серці тривогу,
Вирвав геть із душі пелюстки,
Вибрав іншу стежину-дорогу,
Все спалив – і надії, й містки…

Тож тепер споминати не хочу,
Чисто  все на життєвім листку.
Свої мрії душевно-жіночі
Збережу до весни в сповитку…