Любов 4

Дмитрий Погребняк 555
Любов це ніжна посмішка твоєї немовляти
це поччуттів зрілий довгоочікуваний плід
і з пелюшок вчиш ти мовой предків розмовляти
на серці залишається пам'ятний живий слід...
Любов це квіти нашого життя діти
чекають ласку і пошану вони від нас
за їхні успіхи в навчанні ми поспішаємо радіти
і зовсім нам не шкода витрачати на поросль час...
Любов це коли дітей дорослими ми не спріймаємо
і їхнії вчинки до кінця не хочемо зовсім розуміти
і з думкою що вони нас копіюють важко так звикаємо
але вони для нас найкращі і рідніщі в світі...