Snowflake

Ирина Яркина Мск
Snowflake, snowflake
Little snowflake's
falling down into my hands.
What I've known about your ways
What I've known about your ways
Just my dreams

Flying high with no delusion
was that something you forgot
Snowflake, snowflake
Little snowflake's
melting slowly on my coat.