Ииды суби, хлопче, з Богом...

Тамара Крячко
Использован кубанский суржик.

Ииды суби,хлопче,з Богом.
Пориг ось,отам , дорога.
З тобой от зимы до лита,
Ны бачу билого свита.
Ты йяк ота ничь у тучах,
Ны стий у двырях,лыпучий...
Ны надо дывытьця в очи
Мини...
Шо ты,сладкый,хочишь?