Листiвка з привiтанням

Андро Джинни
Подейкують, у Тебе день народження сьогодні?
В такому разі, Брате, – щирі привітання!
Енергіїї, натхнення й радощів безодня
Хай втілює та живить сподівання!

І друзів вірних хай рясніє оберемок –
Щоб віддані були і в радощах, і в скруті!
Впродовж безмежного життя хай кожен ранок
Пробуджують гітари звуки незабутні!

Нехай любов до музики (і не лише ..:) )
Окрилює й підносить Твою душу,
І щира усмішка заквітчує ясне лице!
Щасти Тобі у всьому, добрий Друже!

2007