Листiвка для Максима

Андро Джинни
Пробач, Максим, якщо я помиляюсь раптом,
Та кажуть, що у тебе нині свято.
В твій день народження – сьогодні та надалі –
Бажаю лише дружби, міцнішої від сталі!

Окрилені натхненням, невпинні творчі злети
Нехай ширяють в небі, минаючи тенета!
А наміри сміливі стрімким живим потоком
Спрямованими будуть в ідею надглибоку!

Кохання хай безмежне палає в серці вічно,
А шлях твій осяває Фортуни усміх стрічний!
З повагою до тебе, в найнижчому поклоні
Схиляється примара, цілуючи долоні!

2008