радiю

Вера Деревьянко
Сонечко веселе посміхнулось
Терлом душі зігріває
І я в море окунулась
Як же весело буває

Нещастя треба пережити
Перетерпіти невзгоди і щасливо завжди жити
 при любій земній погоді