Добро

Джулия Скинеф
Встану вранці - зварю кави,
Відіп’ю  життя напій.
Буду радісно дивитись у вікно своїх надій.
Одягну на душу мудрість, що дарована мені.
Й перестану сумніватись, що дорога не туди.
Просто стану я собою, відкрию світові себе,
Може тим кого врятую, добро то ключ від бід Землі.