Що таке кохати?

Екатерина Литвин
Ми забули, що таке кохати,
Це не зовсім просто почуття.
Не забути, прагнути згадати,
Що було і зникло в небуття.
Може це було незрозумілим,
Може не взаємним, навіть так.
Пам'ятати те тепло таємне,
Що на серці гріло каяттям,
Що молило  вічно бути разом,
Зігрівало по отим ночам,
Що ж, можливо навіть зараз
Вогник світла не погас.