***

Александр Ноцкий
останній сон...
останній подих...
остання висвітлена мить
на тлі останньої негоди,
в яку востаннє все болить...
останній шанс...
остання змога
останню осінь віднайти...
і наостанок серця мого
останній світ, де перша - ти...