Когда идешь один... укр

Евгения Кобикова
В дорогу як ідеш один, 
яка б не була важка ноша-
ти не діли іі ні з ким. 
Твоє погане і хороше -

то лиш твоє, як не крути. 
Одному, може, й важкувато. 
Та долі  зведені  мости 
кому ти зможеш доручати?

Злом поділитись -серцю гріх. 
А щастя прийде -хто відчує
його найліпше від усіх?
Воно лише в тобі квітує!

Неси. Не плачся. Не шукай
когось собі на допомогу.
Поглянь, який безмежний край!
І  бережи свою дорогу.

27 травня 2018 р