Зустрiч 14

Дмитрий Погребняк 555
Хочу я прокидатися і бачіти твої зелені очі
і насолоджуватися твоєю посмішкою неземною
я б поміняв життя щоб поруч бути с тобою я охоче
тільки не знаю ти хочеш зустрітися зі мною?
Хочу я прокидатися і цілувати пухкі губи
і бути зачарований твоєю надприродною красою
усе життя провів би в гарячіх обіймах з тобою залюбки
тільки не знаю ти хочешь зустрітися зі мною?
Хочу я прокидатися та носами стикатися
тебе к собі посунути та і скоріше обійнять рукой
але ти чомусь баришся або долі ще лякаєшься
тільки не знаю ти хочешь зустрітися зі мною?