Эдриан Митчелл, Телефон

Владислав Русанов
ТЕЛЕФОН
Эдриан Митчелл

Мне телефон сказал что ты мертва
Будь проклят он — тупая голова
Пусть лучше камнем станет плоть моя
Чем прикоснётся телефонная змея


TELEPHONE
Poem by Adrian Mitchell

Telephone told me that you were dead
Now I hate every telephone's stupid head
I'd rather sit here turning to a block of stone
Than pick up any snake of a telephone