Коли роздратову св т

Светлана Камышная
Якщо вас роздратовує світ,
Коли все докучає і б'є,
У пригоді вам станеться кіт,
Бо у ньому всі ліки там є!
Виліковує душу нараз,
Недаремно він поруч з людьми,
І для цього не треба вам час,
Лише котика в руки візьми.
Він відтягне печалі твої,
Він відчує болючі місця,
Він є чудо цієї землі,
Ви спитайте про те у знавця!
Маю досвід і думки свої,
Бо боліла нестерпно душа,
Зняли котики болі мої,
І не взяли за це ні гроша.