Життя розумн ше нас

Светлана Камышная
Життя розумніше за нас,
Дає нам все те що потрібно,
Той досвід дарує нам час,
Який не проходить безслідно.
Ми маємо все це прийнять,
І дякувати за науку,
Смиренно і гідно вивчать,
Пройти нам призначену муку.