Украинский Гарик 543

Владислав Красса
Український Ґарик 543


За мотивами І. Губермана

В сусідстві з лихим окаянством
відрадно лишатись ізгоєм
то бавлячись сном, то пияцтвом,
то книжним безпутним запоєм.