Ой, гуси-лебедi

Лариса Калинина-Харламова
А мій Васильок-голубчик
Накрохмалив собі чубчик,
На гармошці грає файно.
Ой! Який він надзвичайний!
Я здалась йому без бою…
Ми займалися любов 'ю…
На траві лежу, сміюся,
А у небі синім гуси…

Приспів:
Ой, гуси-лебеді,
Що ж ви не догледіли,
Що ж не докурликали,
Додому не покликали?    /2 рази/

Я додому йти боюся.
Що робити мені, гуси?
Може з вами улетіти,
Щоб від жаху не здуріти?
А мій Васильок-голубчик
Накрохмалив собі чубчик,
Йде до мене із сватами.
Я така щаслива, мамо!

Приспів:
Дякую вам, лебеді,
 Що ви не догледіли,
Що не докурликали,
Додому не покликали.   /2 рази/

Я тепер заміжня жінка:
Чоловік є і хатинка…
У садку гармошка грає
І там донечка співає.
У моєї доньки очі,
Як у Васі-Васильочка.
А зовуть її Ганнуся.
Ой, спасибі, любі гуси.

Приспів:
Ой, гуси-лебеді,
Що  ви не догледіли,
Що  не докурликали,
Додому не покликали?   

Дякую вам, лебеді,
 Що ви не догледіли,
Що не докурликали,
Додому не покликали.
07-07-18
русский вариант  http://www.stihi.ru/2018/08/05/6699