Украинский Гарик 546

Владислав Красса
Український Ґарик 546


За мотивами І. Губермана

Так важко часу й Богові пробачити.
Я думаю, долаючи маршрут,
Що ті, кого нам хочеться побачити,
Чекають нас на зустріч вже не тут.