Час

Сэя Тод
Він кружляє птахами в небі,
Обіймає вечірнім вітром,
І шепоче, що душі треба,
Пригощая п'янким повітрям.
Він дарує усім свободу,
Теплий вечір, ковток натхнення,
Відчуття, що ми є і будем
Найщасливіші в своєму буденні.
Подивляється щиро у серце
Найчастіше - близьких очима
І дає щедро знов прощення,
Що від першого крику й донині.
Прокидаємся по його волі,
Завдяки йому - все, що є, повсякчас.
Композитор всієї долі -
Найцінніший життів наших час.

08.07.18