Вiра в сни

Мокренко Хром Олег
Якщо летять роки твої мов з клена
З тих пишних, ще липневих місяців
То все нормально...то так треба
Тай жити мабуть сам ти так хотів

Все має облітати з віком, часом
З тим віком облітаєш трохи й ти
Почав вже ти балакать трохи  з матом
Не мінус це....Це просто чесні сни

А сняться всім... Та мовчки всі на ранок
Мовчать, бо що ти з сну візьмеш?!
А все не так....Не так прийде й світанок
Якщо про нього думаєш так теж...