Cвiте прекрасний

Неонила Морозюк-Мила Бренер
О, світе! Ти є - прекрасний!
Не раз раділи та міркували,
І плакали, і знову тішили,
Сльози зникали, ми - мріяли.

Не раз губили та втрачали,
Знаходили, до перемоги йшли.
Життя! О, ти таке - чудове,
Мінливе і в тім ми є щасливі!