Украинский Гарик 547

Владислав Красса
Український Ґарик 547


За мотивами І. Губермана

Дивлюсь на себе мовчки і дивуюся,
І усвідомлюю — убого я живу,
Бо тільки напрямком одним керуюся
І по життю весь час один пливу.