Грош

Светлана Камышная
Чи в тому щастя бачите ви друзі?
Цей безлад принесе лише печаль,
Ви не збагнули що вам бути в тузі,
Бо гроші то не радість, то печаль.
Великі гроші можуть просто знищить,
За них свій спокій люди продають,
То суд так вирішив Всевишній,
Щоб мудрості наш набирався люд.