Украинский Гарик 548

Владислав Красса
Український Ґарик 548


За мотивами І. Губермана

Бог шукає за все компенсації,
глобус всесвіту крутить з прискоренням,
і у душах весь пафос руйнації
Він замінює маренням творення.