Нiколи тебе не зречуся

Вера Бондаренко-Михайлова
Ніколи тебе не зречуся.
Приріс ти гіллям і корінням.
Сама у тобі роззів’юся,
Плекатиму аж до зоріння.

Найкращий ти мій,найдорожчий.
Молюсь я за тебе щосили.
Ти щастя моє невмируще .
Любов,що під хмари носила.