Ти засп вав мен першу колискову

Алина Мозжерина
Ти заспівав мені першу колискову,
Волосся ніжно так торкався.
І півень заспівав свою ранкову.
Ніжно-приніжно ранок починався.
Сніданок, кава-все, як ми хотіли.
Та безупинно час вперед крокує.
Один від одного як завжди шаленіли.
Тепер вокзал і відстань. Я сумую.